Pagina's

dinsdag 18 februari 2014

Budget beauty: HEMA gel liner

Hoe mooi high end make-up soms ook kan zijn, ik blijf van een goed budget product houden. In mijn dagelijkse routine heb ik dan ook heel veel goedkopere merken omdat ze simpelweg super fijn werken! Een merk wat ik echt al vanaf het begin gebruik en altijd toch wel trouw blijf is HEMA. Mooie, degelijke producten en kwaliteit voor een goede prijs. Ik ben er dol op en ik vind het uiterlijk van hun producten meestal ook heel aanlokkelijk. Vandaag wil ik jullie vertellen over een eyeliner die ik ontdekt heb. Ik zag 'm voor het eerst bij de HEMA persdag waar ik een vlog van gemaakt had. Nadat ik 'm geswatcht had was ik zwaar onder de indruk en ben een paar dagen later naar de winkel gegaan om hem zelf aan te schaffen. En nu deel ik het natuurlijk met jullie :)

maandag 17 februari 2014

Vlog: Yves Saint Laurent event

Het is weer maandag en ik luid deze week in met een vlogje! Ik zeg vlogje omdat ie niet zo vreselijk lang duurt, maar omdat er wel veel vraag naar was besloot ik 'm toch online te zetten. Het was een heel gezellig event en ook weer heel anders dan anders. Het was dit keer 's avonds en in een club waar na afloop cocktails geschonken werden. Ik vind YSL een heel erg mooi merk dus ik vond het leuk om te gaan. De presentatie zelf was niet wat ik verwacht had, mij was verteld dat het om de lancering van een nieuwe lijn zou gaan maar uiteindelijk draaide het vooral om de limited edition van de Touche Éclat. Hoe dan ook was het heel erg gezellig en heb ik een toffe avond gehad.

Klik hier als je de video niet kan bekijken
Muziek: Ferdinand Weber & Fabich - Aaliyah

Ben jij bekend met het merk? Zo ja, wat gebruik jij graag?
Love,

Diana 

vrijdag 14 februari 2014

Happy Single Awareness Day!

Hoi lieve allemaal. Vandaag even een artikeltje om het onvermijdelijke te bespreken: Valentijnsdag. Persoonlijk geef ik er elk jaar minder om. Voorheen had ik nog wel eens stiekeme hoop een geheime aanbidder, but that never happened. Een jaar of twee/drie geleden heb ik wel eens een vriendje tijdens deze heugelijke gehad, maar dat werd ook nooit wat ik er van gehoopt had. Nu heb ik gewoon zero verwachtingen, het is een dag net als elk ander en dit is echt de beste manier om teleurstelling te voorkomen. Maar dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn!

Wat ik jammer vind is dat deze 'feestdag' is getransformeerd van een dag waarop je iemand anoniem (of niet) de liefde kan verklaren, naar eentje waarop stelletjes hun liefde nog eens extra willen bevestigen. Er is nu ook uit onderzoek gebleken dat Nederlanders het minst romantisch zijn van de EU. Wij geven de minste kaarten (20%) en cadeaus (24%). Onze Engelse wester buren zijn het meest romantisch. Misschien toch maar emigratie overwegen.. Grapje, maar ik vind dat we wel eens wat minder nuchter mogen zijn met z'n allen! Het is dat ik letterlijk niet één jongen op het oog heb, maar anders had ik wel iets leuks en/of subtiels gedaan. Doe eens gek.

Gisteren had ik een soort anti-Valentijn avond met Sharon. Eerst hebben we all you can eat sushi gegeten wat echt goddelijk was. Daarna hebben we hele mooie en vooral lekkere cocktails gedronken bij een leuke bar op het Leidseplein (Blinq). Tot slot besloten we gewoon uit te gaan want we hadden allebei behoefte aan goede muziek en dansjes. We gingen naar de Melkweg waar ze een 'No Heartbreak' avond hadden. Perfect! Dit maakte onze spontane avond helemaal af en ik heb het echt onwijs naar m'n zin gehad. Wie heeft een jongen nodig als je leuke vriendinnen hebt?



Vandaag 'vier' ik Valentijnsdag gezellig thuis. Een beetje kattenliefde, lekker eten van m'n moeder en gezellig naar de film met m'n zus maakt veel goed. We gaan naar de Toscaanse bruiloft, dus lekker zwijmelen bij Jan Kooijman. Ik voel me absoluut niet zielig ofzo omdat ik geen Valentijn heb en zo wil ik ook niet overkomen. Ik blijf er bij dat het gewoon heel fijn is om single te zijn. Lekker je eigen gang gaan, geen verantwoordelijkheid tegenover je wederhelft, geen verplichtingen en vooral GEEN GEDOE.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie gedaan hebben vandaag (of nog gaan doen). Heb jij het met je vriendje gevierd? Heb je een geheime aanbidder? Of zie je het net als ik gewoon als Single Awareness Day, want daar is echt helemaal niks mis mee.

Heel veel liefde van jullie persoonlijke Valentijn op afstand,

Diana

woensdag 12 februari 2014

12 februari: Studeren

Hey allemaal! Vandaag schrijf ik weer een persoonlijk artikeltje omdat ik een hele leuke dag had die zeker het delen waard is. Er stond iets op de planning waar ik heel veel zin in had: een dagje meelopen met een studente bij Engelse taal en cultuur! In mijn 'grote veranderingen' video vertelde ik al dat dat de studie is die ik op het oog heb. Ik had me natuurlijk wel uitgebreid ingelezen, maar ik had voor de rest geen praktische ervaring met de studie. Daar kwam vandaag verandering in: samen met een tweedejaars studente volgde ik vandaag twee colleges om echt een goede indruk te krijgen. Ik vind dat echt een top systeem van de UvA, want zo krijg je echt een waarheidsgetrouw beeld van een studie. Om 11 uur begonnen we met een werkgroep Old English. Wow, super interessant! Dit is geen Shakespeare Engels, maar nog ver voor die tijd. Als in, het is meer Duits dan modern Engels (echt waar). Voor ons is het veel begrijpelijker omdat de roots dus echt in de Germaanse taal liggen, Engelsen zelf begrijpen er veel minder van. Qua grammatica en naamvallen lijkt het heel erg op Latijn, wat dat betreft ben ik blij dat ik dus toch niet 6 jaar voor niks gymnasium heb gedaan. Het kwam namelijk heel erg van pas, ook al waren ze al een paar weken bezig met dit vak kon ik het toch redelijk bijbenen. Dit was dus echt het taal-gedeelte van de studie.

Na afloop hadden we twee tussenuren waarin het meisje dat mijn guide voor de dag was mij een beetje rondleidde op de verschillende locaties waar zij les hebben (het P.C.Hoofthuis en Bungehuis). Ze moeten soms ook naar de Oudemanhuispoort, maar die ken ik natuurlijk al op m'n duimpje door m'n vorige studie. Ook nam ze me even mee naar het kantoor van de studievereniging, Et Cetera, wat me ook al helemaal enthousiast maakte. De overige tijd die we hadden brachten we door in een Irish Pub, waar zij en haar studiegenootjes me onder het genot van een drankje en heerlijke homefries alvast een beetje voorbereidden op het vak dat we daarna zouden volgen: Shakespeare.

Dit was mijn favoriete werkgroep. De professor was een hele gepassioneerde, intellectuele Amerikaan en je merkte aan alles dat hij echt van z'n werk hield. We bespraken een stuk over Richard III, een verknipte man die iedereen koelbloedig liet vermoorden om de hoogste macht te grijpen en daarbij geen seconde schuldgevoel had. De hele groep discussieerde er op los, wat hun interpretaties van de verschillende aktes en scènes waren en al met al was het gewoon onwijs tof om te volgen. Ik moest er wel even inkomen omdat ik het stuk zelf obviously niet gelezen had, maar na een tijdje was het prima te doen. De hele studie is natuurlijk in het Engels, dat vond ik er nog extra leuk aan omdat ik de taal gewoon echt heerlijk vind.

Deze dag heeft mijn keuze dus wel echt bevestigd en ik heb gelijk al zin om te beginnen. Of ik nou wel of niet deeltijd ga studeren bespreek ik volgende week met de studieadviseur, dan hoor ik wel wat het beste is voor mijn situatie. M'n hersens zijn in ieder geval weer helemaal geprikkeld en ik merkte toch wel dat ik het studeren gemist heb. Het is gewoon fijn om je intellectueel te verbreden, of het nou puur om het papiertje voor later gaat of je het echt voor jezelf doet. Ik weet van mezelf dat ik later graag fulltime wil bloggen, maar ik wil het studeren niet gemist hebben. Het is toch een beetje nu of nooit.


Dit is een snelle outfit of the day. Ik had m'n Urban Outfitters blouse aan met daarover een vintage denim jasje, m'n Monki jeans en tot slot natuurlijk m'n H&M schoenen. Nu ga ik snel eten en me daarna klaarmaken voor een Yves Saint Laurent event. Ik zal weer een vlog maken zodat jullie er ook een beetje bij zijn. Voor nu dus een hele fijne avond en ik spreek jullie snel weer!

Love,

Diana

dinsdag 11 februari 2014

Valentijnsdag 2014 (make-up, haar, kleding)

Valentijnsdag staat alweer om de hoek en we weten wat dat betekent.. rozen, chocolade en vooral heel veel liefde. Of in sommige gevallen als de mijne: alleen pizza en Ben & Jerry's op de bank eten met een goede film. Maar dat houdt me niet tegen om dit jaar weer een Valentijnsvideo te maken! Ik laat jullie zien hoe je er leuk uit kan zien als je wel een (geheime) aanbidder hebt. Alles komt aan bod: make-up, haar en kleding. Het zijn natuurlijk suggesties, maar hopelijk hebben jullie er wat aan. Enjoy :)

Klik hier als je de video niet kan bekijken
Muziek: Colbie Caillat - I Do & Mirror Maru - Cashmere Cat

Alvast een fijne Valentijnsdag!
Love,

Diana

zondag 9 februari 2014

Grote fashion shoplog

Zo heb ik even geen video's, en zo heb ik er twee achter elkaar. Vandaag heb ik weer een grote shoplog voor jullie met dit keer alleen maar fashion. Vorige keer kocht ik alleen sportkleding, maar nu had ik echt nieuwe alledaagse dingen nodig. Dus ik ben naar de stad geweest en heb weer flink inkopen gedaan. Ik was naar Brandy Melville (waar ik het meeste kocht), Monki en H&M. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kan bekijken
Trui: Urban Outfitters, Nagellak: Essie - Go Ginza

Bij welke kledingwinkel slaag jij altijd het beste?
Love,

Diana

zaterdag 8 februari 2014

Vlog: HEMA persdag

Pff, het is alweer veel te lang geleden dat ik een vlog maakte. Maar na de kerstdagen was het heel erg rustig in PR-land en had ik geen events om te laten zien. Nu het februari is staan er weer leuke dingen op de planning, zo was ik afgelopen week naar de persdag van HEMA. Hollands trots kon ik natuurlijk niet overslaan en ik nam jullie mee naar het hoofdkantoor waar alle nieuwe producten uitgestald stonden. Van kleding tot gebak, van huishoudartikelen tot natuurlijk beauty: echt voor ieder wat wils.

Klik hier als je de video niet kan bekijken
Muziek: Hot Toddy - Down to Love (Henry Krinkle's Lush Haus Mix)
Webshop van 'Let it roll' trui

Waarvoor gaan jullie naar HEMA? Ik gebruik al jaren hun wenkbrauwpotlood en ben dol op alle kantoorartikelen. 
Love,

Diana 

donderdag 6 februari 2014

Fashion Week: Clarks Shoe Design Award

Vorige week had ik het genoegen om samen met de rest van modeliefhebbend Nederland de Amsterdam Fashion Week bij te wonen. Ik was uitgenodigd voor de Clarks Shoe Design Award en dat wilde ik natuurlijk niet missen! Zoals jullie misschien weten ben ik dol op het merk, ik heb er al verschillende artikelen over geschreven. Er was een ontwerp-wedstrijd gehouden en zoals altijd moet er natuurlijk ook een winnaar gekozen worden. Dat gebeurde nu dus tijdens de eerste exclusieve schoenen-show op Fashion Week en ik nam uiteraard m'n camera mee.



woensdag 5 februari 2014

5 februari

Long time no talk. Het is de afgelopen paar dagen angstvallig stil geweest op m'n blog, maar met een reden en ik dacht ik praat jullie even bij. Ik werd vrijdag wakker met keel- en oorpijn, ik dacht dat het gewoon een tijdelijk moment van zwakte was aangezien ik het al eerder die week had maar ook weer wegtrok. Maar dit keer had ik verkeerd gedacht, in de loop van de dag steeg m'n temperatuur en voelde ik me gewoon ronduit slecht. De dag erop werd ik dus wakker met dikke vette keelontsteking. Dit is al de zoveelste keer dat ik het heb, dus de symptomen herkennen is niet zo moeilijk meer. Het is echt mijn zwakke plek I guess. Als kind zijn beide amandelen bij me knipt maar blijkbaar kunnen die ook weer terug groeien..
Maar goed, de dagen daarna heb ik dus echt plat op de bank gelegen want ik kon niks anders. Gelukkig kwam de ziekenbrigade (bestaande uit vooral mijn moeder) regelmatig langs met soep en andere dingetjes om me beter te krijgen. Vandaag voel ik me eindelijk weer lekker genoeg om dingen te ondernemen. Ik ben naar de supermarkt geweest, Rutger komt gezellig eten vanavond en ik kan ook eindelijk dit artikel schrijven. Ziek zijn is saai man! Ik had niet veel op de planning staan begin deze week, dus dat is een geluk bij een ongeluk. Als je ziek bent en dan ook nog van alles moet gaan afzeggen baal je dubbel. Alleen wel jammer dat ik niet kon bloggen dus. Maar nu waardeer ik het wel weer om gewoon lekker m'n gang te kunnen gaan en me goed te voelen. Omdat het een virus is moet ik niet gelijk al te gek gaan doen en nog steeds hard aan m'n weerstand werken, maar dat lukt wel. Ik heb lekker veel sapjes, groente en fruit in huis gehaald. Antibiotica heb ik hele slechte ervaringen mee, die vallen bij mij helemaal verkeerd, dus ik los deze terugkerende keelontstekingen maar gewoon op m'n eigen manier op en dat gaat ook prima :) 

Mijn altijd-aanwezige en gezellige kleine vriend Radijs

Wat hebben jullie dit weekend gedaan? Hopelijk was ie leuker dan de mijne!
Love,

Diana